Yritys

Dpi coding oy tarjoaa asiakkailleen valmistavan teollisuuden merkintäratkaisuja.

Dpi Coding Oy on pakkaavan ja valmistavan teollisuuden merkintäratkaisuja tarjoava yritys. Maahantuomme ja toimitamme johtavien laitevalmistajien laadukkaita teollisuusmerkintälaitteita ja -järjestelmiä eri teollisuuden sektorien tarpeisiin.

Monipuolisesta laitevalikoimastamme löytyvät toimintavarmat tuote- ja pakkausmerkintälaitteet lähes kaikkien materiaalien merkitsemiseen, kuten paperi, puu, metalli, muovi, kalvo, yms.

Katso tästä DPI Coding Yritysesite (pdf)

edustukset

Kaikki maahantuomamme ja edustamamme laitteet edustavat alan ehdotonta huippua. Näin ollen
voimme taata järjestelmien laadun sekä toimivuuden ja kaiken lisäksi kilpailukykyiseen hintaan.

Suunnittelu

Vuosien mittaan karttuneella ammattitaidoilla valitsemme asiakkaiden tarpeisiin parhaiten soveltuvat merkintälaitteet, jotka toimivat luotettavasti vaativimmissakin tuotantoympäristöissä.

Toimitus

Toimitamme merkintäjärjestelmiä kokonaisvaltaisesti alkaen oikeiden laitteiden valinnasta ja asennuksesta järjestelmien testaukseen ja  käyttöönotto-opastukseen.

Huolto ja varaosat

Huollamme toimittamamme merkintälaitteet sekä toimitamme niiden varaosat suoraan omasta varastostamme. Huollamme myös muiden valmistajien merkintälaitteita ja toimitamme niihin myös tarvikkeita ja varaosia monien vuosien kokemuksella. Määräaikaishuollot takaavat laitteiden varman toiminnan haasteellisissakin olosuhteissa ja pitävät tuotantolinjat pyörimässä.

Materiaalitoimitus

Toimitamme suoraan varastostamme 100% yhteensopivia musteita useimpiin markkinoilla oleviin teollisiin mustesuihkukirjoittimiin. Valikoimissamme löytyy kaikille kirjoitinmerkeille ja materiaaleille sopivat lämpösiirtonauhat sekä hotfoil -nauhat joko varastolaatuisina tai asiakkaalle räätälöityinä leveyden ja pituuden mukaan. Myymme sekä painamattomia että esipainettuja tarroja kaikkiin tarratulostimiin ja etiketöintilaitteisiin.


DPI Coding Oy on Suomen Yrittäjät jäsenyritys.

Luottoluokittaja Bisnode on myöntänyt DPI Coding Oy:lle korkeimman AAA-luokituksen, jonka vain 1,3 % suomalaisista yrityksistä saavuttaa. Luokitus kertoo yrityksen luottokelpoisuuden olevan parhaimmalla tasolla.