TUOTEUUTUUS HITACHILTA : UX-T TWIN SUUTIN MUSTESUIHKU

Twin-suutin ja kaksinkertainen nopeus takaavat erinomaisen suorituskyvyn

Pakkausten jäljitettävyysvaatimukset luovat tarpeen merkitä enemmän ja enemmän tietoa, kuten parasta ennen -päivämäärän, viimeisen käyttöpäivän tai pakkauspäivän. Kalaa ja lihaa koskevat koodit, jotka sisältävät jäädytysjakson ja kalastusvyöhykkeen, ovat haaste tulostimille.

Hitachin jatkuva mustesuihkutulostin, jossa on innovatiivinen Twin-suutin, voi tulostaa useita koodirivejä jäljitettävyysvaatimusten mukaiseksi ilman tuotantolinjan monimutkaisuutta tai nopeuden pienentämistä. Twin Jet sisältää musteenkierrätysjärjestelmän, joka tarjoaa kaksi suutinta samanaikaisesti. Tulostus on erinomaisen tarkka ja nopea, joka korostaa Hitachin laatua.

Hitachi tarjoaa ainutlaatuisen musteenpisaran hallintajärjestelmän, joka varmistaa, että kaikki tiedot ovat selkeästi tulostettuja.

Molempia suuttimia voidaan käyttää itsenäisesti. Tulostusasetuksia ja erilaisia kirjasinkokoja voidaan säätää valinnaisesti. Koska käytettävissä on paljon pisteitä merkkiä kohti, on monia uusia mahdollisuuksia logojen ja fonttien suunnitteluun.

Twin Jet sopii asiakkaille, joilla on korkeat standardit monirivisessä tulostuksessa nopeilla ja monimutkaisilla koodeilla, joissa on teksti, logo ja viivakoodi. Laite sopii erinomaisesti myös osoitemerkitään postituskäytössä.

Nopea UX-sarja, jolla on helppo käytettävyys ja puhdas mustepatruunoihin perustuva toimintatapa, sopii myös maitoteollisuudelle, jossa lyhyt säilyvyysaika ja hygienian keskittyminen luovat lisäpainetta pakkausvaatimuksille.

 

Joustava 8-rivinen tulostus

UX-T kirjoittimen kaksisuuttiminen tulostuspää tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden tuottaa 8 riviä tekstiä yhdistämällä kaksi yksittäistä suutinta yhteen, kiitos kompaktin muotoilun. Lisäksi, käyttämällä Hitachin ensimmäistä markkinoilla olevaa ”INTERLACED” -tulostustekniikkaa, monirivisiä sanomia tulostetaan selkeästi ja luettavasti vähentäen edelleen virheiden aiheuttamia koodausvirheitä.

Nopea tulostus

Kaksi suutinta yhdessä kirjoituspäässä mahdollistaa kaksinkertaisen tulostusnopeuden, jolloin tulostinta on mahdollista käyttää nopeimmissakin tuotantolinjoissa, esimerkiksi postitusjärjestelmät ja panimoiden tölkki -ja pullotuslinjat. Tuloksena on korkealaatuinen tulostusjälki määrästä riippumatta.

Monipuolinen 64- pistettä korkea tulostus

Hitachin innovatiivisen suunnittelun ansiosta kirjoitin tuottaa nykyisin 64 pystysuuntaista pistettä, joka mahdollistaa suuret lihavoidut merkit. Tämän takia UX-Twin tulostin sopii erinomaisesti yrityslogoille, UL-merkille tai muulle kuviolle, joka on mahdotonta perinteiselle tulostuspäälle.

Suuttimien yhteenliittäminen

Uusi kaksisuutintulostin tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon ominaisuuden sovittaa molemmat suuttimet yhteen. Tämä mahdollistaa merkit ja logot, jotka ovat suurempia ja näyttävämpiä kuin koskaan, verrattuna yhdellä suuttimella tulostettuun. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun tunnistusta tarvitaan pidemmällä etäisyydellä tuotteesta.

Kuvahaun tulos haulle hitachi twin nozzle

  • Tiflex
  • Evolabel
  • Loftware_NiceLabel-Partner-Logos_Authorized-Partner-logo-vakoinen-pieni
  • Hitachi
  • HSA Systems
  • Solaris Laser
Formilla
Google Analytics