Tiflex-mustesuihkut

Tiflexillä on markkinoiden luotettavin HRP -ratkaisu tekstien, logojen, viivakoodien tai datamatriisien korkearesoluutioiseen tulostamiseen. Korkean resoluution mustesuihkutulostus on 30-80% halvempaa kuin paperitarrat ja sillä on paljon pienempi hiilijalanjälki. Tiflex suunnittelee myös erilaisia ympäristöystävällisiä ja käyttäjäystävällisiä musteita, jotka eivät sisällä liuottimia, mineraaliöljyjä ja ovat hajuttomia.

Ranskalaisen valmistajan R&D-osasto kehittää näitä tuotteita jatkuvasti, koska tavoitteena on todellinen integraation helppous, nopea ja automaattinen ylläpito sekä globaali ja muokattavissa oleva ohjelmistoratkaisu.  Korostamme erityisesti HRP kirjoittimien laatua ja luotettavuutta,

Tiflex High resolution kirjoittimet

Tiflex HRP R4 High resolution yksiväritulostin

Uusi Tiflex HRP R4 -tulostin ryhmäpakkausten merkitsemistä varten, nopeampi ja edullisempi.
HRP R4 on saatavilla ”kallistetussa” -tilassa älykkään tulostusaseman ansiosta, jota voidaan ohjata PC: n tai tabletin kautta.

HRP R4 on suunniteltu varmistamaan ryhmäpakkausten (kartonkipakkausten) jäljitettävyys maatalouden elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja puuteollisuudessa (kuormalavojen) sektoreilla.
Tiflexin R & D-tiimit ovat tehneet lukuisia parannuksia tähän uuteen HRP R4 -tulostimeen vastaamaan markkinoiden kasvavia vaatimuksia.

Suorituskyky ja nopeus
Tulostus jopa 200 m / min 50-400 mm korkeudella.
Merkintä sivulta, ylhäältä tai kallistetulta tasolta.

Tiflex HRP R32 High resolution kaksiväritulostin

Luotettava ja taloudellinen korkean resoluution 2-värinen  HRP R32 tulostin tulostaa tekstejä, grafikkaa ja viivakoodeja mm. paperi, kartonki -ja puupinnoille. Pohjautuu Trident tulostuspäähän.

Kirjoittimen tulostusnopeus jopa 200m/min – viestin pituus jopa 5m – Tulostuskorkeus 50-200mm – Automaattinen puhdistus musteen keräyksellä –  USB, RS232, Ethernet, TCP/IP, jne.

HRP Duo kirjoitin = 2 kirjoitinta yhdessä, kykenee tulostamaan kahta itsenäistä viestiä 50-200mm korkeudella