Hitachi-mustesuihkut

Hitachi-mustesuihkukirjoittimet mahdollistavat selkeän ja laadukkaan tulostusjäljen kaikille pintamateriaaleille haastavissakin olosuhteissa. Hitachin teollisuuden tarpeisiin suunnittelut ja toimintavarmat mustesuihkukirjoittimet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella.

Valikoimastamme löydät UX- ja HTJ-sarjan mustesuihkukirjoittimet, joilla tulostat päivämäärämerkinnät, eränumerot, viivakoodit ja 2D-koodit suoraan tuotteeseen, tuotepakkaukseen tai etikettiin.

HITACHI UX-SARJA Innovatiiviseen merkintään

Hitachin UX-sarjan mustesuihkukirjoittimet sopivat erinomaisesti useimpien tuotantolinjojen tarpeisiin. UX-sarjan edistynyt tulostusteknologia, intuitiivinen käyttöliittymä, helppo huolto sekä kestävä suunnittelu varmistavat laadukkaan tulostusjäljen ja harventavat huoltoväliä, näin ollen tehostaen tuotantoasi. Myös vähäinen musteen- ja liuottimen kulutus tekee UX-sarjasta kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen valinnan.

Kauttamme löydät mm. seuraavat mallit: UX-D 161, UX-D 151, UX-D 860 ja UX-P 161 pigmenttikone.

HITACHI HTJ-SARJA Korkearesoluutiotulostukseen

Hitachi HTJ-sarja on suunniteltu erityisesti korkearesoluutioisten merkintöjen tulostukseen suurissakin nopeuksissa. Korkearesoluutiotulostimella tuotat laadukkaan ja selkeän merkinnän esimerkiksi suoraan muovi- tai kartonkipintaisiin yksittäistuotteisiin tai tuotepakkauksiin.

Kauttamme löydät mm. seuraavat mallit: HTJ 4400, HTJ 1050 sekä HTJ 1100 -korkearesoluutiotulostimet.

CIJ-teknologian edelläkävijä

Hitachilla on vuosikymmenten kokemus ja syvä asiantuntemus sekä OT:n (operatiivinen tekniikka) että IT:n alalta, jotka mahdollistavat datavetoisen kehitystyön ja uudet innovaatiot.

Hitachin mustesuihkukirjoittimet ovat valmiita Industry 4.0 ja IoT -vallankumoukseen, sillä avoimen tiedonsiirtoyhteytensä ansiosta laitteet ovat yhteensopivia lähes kaikkien verkkoympäristöjen kanssa käyttöjärjestelmästä riippumatta. Uusimmat UX-sarjan tulostimet tukevat myös Ethernet / IP, OPC-UA, Modbus ja Serial RS-232 -protokollia, ja Hitachi onkin ensimmäinen ODVA-hyväksynnän saanut CIJ-valmistaja.

Hitachi-laitteidemme hallinta onnistuu myös kätevästi ohjelmistopohjaisen ohjaimen (Software Defined Controller) avulla. Tämä ohjain rakentaa sillan yrityksesi IT-kerroksen ja tehtaan välille integroimalla tulostimen hallinnan esimerkiksi liiketoiminnan toiminnanohjausjärjestelmään. Näin IT-ammattilaisesi voivat saada helposti tarvittavat tiedot suoraan tulostimista ilman turhia vierailuja tehdaskerrokseen.

Lisäpalvelut ja -ohjelmistot