Hitachi mustesuihkut CIJ

Hitachi mustesuihkut valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella. Hitachi tarjoaa käyttöösi takuulla laadukkaat ja toimintavarmat mustesuihkukirjoittimet, joille myönnetään 24kk takuu. Hitachi mustesuihkukirjoittimet mahdollistavat selkeän ja laadukkaan tulostusjäljen pinnasta riippumatta. Hitachi merkintälaitteilla voit tulostaa luotettavasti kaikille pintamateriaaleille kaikissa olosuhteissa.

Uuden sukupolven Hitachi UX -sarjan kirjoittimet industry 4.0 yhteensopivuudella

Uusin mustesuihkusarja tarjoaa monia innovaatioita, jotka yksinkertaistavat käyttöä ja mahdollistavat alhaiset käyttökustannukset

– Helppokäyttöinen käyttöliittymä 10.4” kokoisella näytöllä
– Puhdas ja helppokäyttöinen musteiden patruunajärjestelmä
– Merkittävästi pienempi liuottimen kulutus, -50% aikaisempiin malleihin verrattuna
– Tulostuskorkeus jopa 6 riviä (suurin fontti 36×48 pixeliä)
– IP 65 suojausluokka vakiona
– Monipuoliset tiedonsiirtomahdollisuudet ,Ethernet ja RS232 vakiona
– Mustepatruunoiden RFID tunnistus vähentää virheitä ja helpottaa käyttöä

Katso tästä Hitachi UX -sarjan kirjoittimien esite (pdf).

Katso tästä Hitachi ohjelmisto esite (pdf)

Nykyaikaiset viestintäprotokollat

Käyttämällä moderneja avoimia protokollia, kuten OPC-UA, Hitachin tulostimet ovat valmiita tulevaan Industry 4.0 / IoT-vallankumoukseen. Tämän avoimen tyylin tiedonsiirtoyhteyden ansiosta tulostimemme on yhteensopiva käytännöllisesti katsoen minkä tahansa verkkoympäristön kanssa käyttöjärjestelmästä riippumatta. Lisäksi uusimmat UX-tulostimet tukevat Ethernet / IP, OPC-UA, Modbus ja Serial RS-232 protokollia. Hitachi on tällä hetkellä ensimmäinen CIJ-valmistaja, joka on saanut ODVA-hyväksynnän Ethernet / IP: lle.

Kehitä tuotantoa, laatua ja muutosta IoT analytiikalla

Hitachi on yksi harvoista yrityksistä maailmassa, jolla on vuosikymmenien kokemus ja syvä asiantuntemus molemmissa OT (operatiivinen tekniikka) ja IT. Teollisuusalueilla kehitämme datavetoista älykästä valmistusta ja ylläpitoratkaisuja, jotka syrjäyttävät nopeasti perinteiset prosessit.

Ohjelmistopohjainen ohjain ulkoisille liitännöille

Itse asiassa SDC lisää uuden, intuitiivisen tavan jolla asiakkaat voivat olla yhteydessä tulostimeemme. SDC on kyky rakentaa silta suoraan yrityksen toiminnanohjaus tai muun liiketoiminnan hallinta järjestelmään.

Perinteisissä tuotantoympäristöissä IT – Tuotanto – liiketoimintajärjestelmien yhdistäminen asettaa monia haasteita. Tämä usein johtaa monimutkaiseen tilanteeseen josta seuraa merkittäviä suorituskykypuutteita- ja tukiasioita.

SDC: n kanssa Hitachi tarjoaa suoran sillan IT-kerroksen ja tehtaan välillä. Esimerkkejä tästä: IT-ammattilainen voi helposti saada liiketoiminnan johtamiseen tarvittavat tiedot tulostimista, jotka sijaitsevat tehdaskerroksessa ilman että tuntee tulostimien sisäisiä prosesseja perusteellisesti. Lyhyesti sanottuna, SDC:tä voidaan käyttää liiketoimintalogiikan hyödyntämiseen.

Välitön HMI-vaste

Päivitetyn prosessointitehon avulla tulostin voi reagoida käyttäjän syötteisiin heti, jolloin käyttäjälle tulee salamannopea kokemus. Intuitiivinen opastettu käyttöliittymä tuntuu tutulta jo ensimmäisestä käytöstä alkaen.

YKSINKERTAINEN

Näytön kuvakkeet ilmaisevat musteen ja liuottimen määrät, sekä osoittavat oikean ajan mustepatruunan vaihtoon. 10.4-tuumainen TFT LCD kosketusnäyttö tarjoaa helpon käytön ja laajan katselukulman. Tulostettava tieto voidaan tarkastaa näytöltä ennen tulostusta mahdollisten virheiden välttämiseksi ”WYSIWYG”

Helppokäyttöinen ja taloudellinen

Musteiden helppo ja nopea vaihtaminen ilman käsien värjäytymistä. Uusi virheiden ennaltaehkäisy toiminto, joka perustuu RFID tekniikkaan mahdollistaa helpon ja turvallisen musteen ja liuottimen lisäyksen. Merkittävästi pienempi liuottimen kulutus. Mustepatruunoiden muste voidaan käyttää viimeiseen pisaraan asti, joka vähentää hävikkiä merkittävästi ja mpäristön kuormitus pienentyy myös merkittävästi.

Uusi tulostus teknologia

Tulostuspäällä on mahdollista tulostaa jopa kuusi riviä. Hitachin uusi ohjausjärjestelmä tulostaa merkit selkeästi yksikerrallaan. Uusi ohjausjärjestelmä mahdollistaa myös erittäin nopean ja tarkan yksi rivisen tulostuksen.

Nopeat mustesuihkukirjoittimet

Hitachin teolliset mustesuihkukirjoittimet soveltuvat nopeiden linjaston tuotantojärjestelmiin erilaisten tuotteiden kuten jjohtojen, kaapelien, juomatölkkien merkitsemiseen. UX sarjan laitteet takaavat laadukkaan ja kestävän tulostusjäljen sekä alhaiset käyttökustannukset.

Hitachi UX-D 150 High Speed

Hitachin high speed mustesuihkutulostimia käytetään nopeiden tuotantosovellusten, kuten johdin-, kaapeli- ja panimotuotteiden tuotantolinjoissa. UX-sarja tarjoaa täydellisen yhdistelmän alhaisista käyttökustannuksista ja nopeasta tulostuksesta.

Tämä high speed malli käyttää edistyksellistä viskositeetin hallintaa, joka mahdollistaa täydellisen tulostuslaadun suurella nopeudella ja minimoi musteen ja liuottimen kulutuksen.

Tulostaa neljään riviin 1000 merkkiä ja max. nopeus kirjoittimella on 3173 merkkiä/s

Hitachi UX-Twin Nozzle

Hyvin varusteltu Twin nozzle tulostin useilla huippuominaisuuksilla mm.pienennetty liuottimen kulutus, puhdas ja helppokäyttöinen musteen lisäys tulostuksen aikana patruunatyyppisten musteiden ansiosta. Pystyy tulostamaan jopa 8 riviä.  Twin-suutintekniikka mahdollistaa  merkittävän nopeuden lisäämisen.

64-pistettä korkea tulostus

Hitachin innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa 64 pystysuuntaista tulostuspistettä, joka on äärimmäisen tärkeää, jos halutaan tuottaa esim. suuria lihavoituja merkkejä / logoja. Perinteisillä tulostuspääratkaisulla tämä ei ole mahdollista.

Suuttimien yhdistysominaisuus

Ainutlaatuinen ominaisuus uudessa twin nozzle tulostimessamme on mahdollisuus yhdistää molempien suuttimien tuottamat tulosteet yhdeksi ja samaksi tulosteeksi. Yhdistmisen ansiosta merkit on mahdollista tulostaa suurempina, kuin koskaan aikaisemmin perinteisissä yksisuutin tulostimissa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos tuloste täytyy näkyä kauempaa.

Katso esite tästä

Monikäyttöiset mustesuihkukirjoittimet

Monikäyttöiset Hitachin tulostimet soveltuvat useimille tuotantolinjastojen merkintätarpeisiin.

Hitachi RX2 standard

RX2 standard kirjoitin on varustettu hieman monipuolisemmilla ominaisuuksilla, kuin RX2 basic. Mustesuihkutulostin kykenee merkkaamaan eri tyyppisiä materiaaleja, kuten metalleja, muoveja, kumia, filmejä ja paperia. Hitachi RX2 Sarja tarjoaa täydellistä tulostuslaatua luotettavasti ja suorituskykyisesti. Laitteessa ei ole mustepatruunajärjestelmää, eli laite on ns. avoin malli.

Hitachi RX2 Basic

Hyvin varusteltu RX2 kirjoitin isolla 10.4” näytöllä. Mustesuihkutulostin kykenee merkkaamaan eri tyyppisiä materiaaleja, kuten metalleja, muoveja, kumia, filmejä ja paperia. Hitachi RX2 Sarja tarjoaa täydellistä tulostuslaatua luotettavasti ja suorituskykyisesti.

Hitachi UX-Basic

Hyvin varusteltu UX-B perustulostin useilla huippuominaisuuksilla mm.pienennetty liuottimen kulutus, puhdas ja helppokäyttöinen musteen lisäys tulostuksen aikana patruunatyyppisten musteiden ansiosta. Laite on ominaisuuksiltaan hieman karsitumpi,kuin UX-D malli.

Hitachi UX-D

Hyvin varusteltu UX-D tulostin useilla huippuominaisuuksilla mm.pienennetty liuottimen kulutus, puhdas ja helppokäyttöinen musteen lisäys tulostuksen aikana patruunatyyppisten musteiden ansiosta.

Hitachin mustekasetit voidaan vaihtaa helposti pysäyttämättä tuotantoa. Lisäksi pullojen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa nesteen täydellisen poistumisen pulloista, jolloin käyttäjät voivat hyödyntää musteet ja liuottimet aivan viimeiseen pisaraan asti.

Pienet kokonaiskustannukset:
Hitachin suunnittelu mahdollistaa pitkän käyttöiän. Kirjoituspään jokainen osa voidaan vaihtaa yksitellen, mikä vähentää tarvetta ostaa kalliita kokonaisrakenteita. ennakkohuoltotuotteet (suodattimet) ovat kaikki vaihdettavissa erikseen, minkä johdosta arvokkaita mustejärjestelmiä tai musteyksiköitä (core) ei tarvitse turhaan vaihtaa.

IP-65:
Tämä tulostin on IP-65-luokiteltu, joten se voidaan integroida monenlaisiin tuotantoympäristöihin ilman huolta pölystä, tai kosteudesta. UX-sarjan tulostimet toimivat korkeissa ja matalissa lämpötiloissa sekä pölyisissä ympäristöissä.

Katso esite tästä 

 

Erikoistulostimet

Pienien ja isojen tuotemerkintöjen tulostamiseen soveltuvat kirjoittimet

Hitachi UX Pigmented

Hyvin varusteltu UX-P  tulostin, joka pystyy tulostamaan jopa 6 riviä ja jopa 1000 merkkiä. Kyseessä on pigmenttikirjoitin suuri kontrastisien merkintöjen tekemiseen tummille pinnoille.

Sähköinen sekoitinjärjestelmä musteille
Tämä tulostimen sekoittimet perustuvat yksinkertaiseen, mutta tehokkaaseen Magitate-järjestelmään. Tämä järjestelmä vähentää suodattimen ja suuttimien tukkeutumista ja eliminoi tarvitsemasi kalliit muutokset paineilmajärjestelmään.

Huoletonta standby kierrätystä

Laitteessa on musteenkierrätystoiminto, joka sallii musteen kierrättämisen jopa valmiustilassa. Tämä auttaa estämään musteen kuivumista, lisää tehokkuutta ja vähentää mahdollisia seisokkeja.

Katso esite tästä

Hitachi UX Large Character

Hyvin varusteltu UX-D isojen merkkien tulostin, joka pystyy tulostamaan jopa 4 riviä ja jopa 1000 merkkiä.

IP-65:
Tämä tulostin on IP-65-luokiteltu, joten se voidaan integroida monenlaisiin tuotantoympäristöihin ilman huolta pölystä, tai kosteudesta. UX-sarjan tulostimet toimivat korkeissa ja matalissa lämpötiloissa sekä pölyisissä ympäristöissä.

Suuret merkit
100um-suuttimemme mahdollistaa suuremmat ja lihavoidummat fontit säilyttäen samalla luotettavan tuloksen.

Katso esite tästä

Hitachi UX-Small Character

Hyvin varusteltu UX-D kirjoitin erittäin pienten merkkien tulostamiseen. Kirjoitin pystyy tulostamaan jopa 4 riviä ja jopa 1000 merkkiä. Täydellinen ratkaisu esim. pieniin lääke, kosmetiikka -ja elektroniikka tuotteisiin.

IP-65:
Tämä tulostin on IP-65-luokiteltu, joten se voidaan integroida monenlaisiin tuotantoympäristöihin ilman huolta pölystä, tai kosteudesta. UX-sarjan tulostimet toimivat korkeissa ja matalissa lämpötiloissa sekä pölyisissä ympäristöissä.

Kirjoittimen 40 um suutin mahdollistaa erittäin pienten tuotemerkintöjen tekemisen.

Katso esite tästä