Lasermerkintälaitteet

LAsermerkintälaitteet ovat olennainen osa nykyaikaista pakkausmerkintää. Solaris laser johtava laservalmistaja

Lasermerkintälaitteet ovat helppoja asentaa ja käyttää jopa tuhansia tunteja ilman
huoltotarvetta. Huoltoväli jopa 100000h. Solaris Laser tuotevalikoima koostuu kehittyneistä, korkealuokkaisista ja hinnaltaan kilpailukykyisistä teollisuuden merkintätarpeisiin soveltuvista laitteista joihin kuuluu työasemat ja yksittäiset suoraan tuotantolinjaan asennettavat laitteet. Tarjonnan joustavuus ja jatkuva tuotekehitys ovat vahvimpia etujamme, tästä todisteena ovat tuhannet ympäri maailmaa toimitetut Solaris Laser -laitteet.

Lasermerkintälaitteet tuottavat tarkan ja pysyvän jäljen lähes kaikkiin materiaaleihin kuten, ruostumaton teräs, alumiini, lasi, muovi, puu, akryyli, pakkauskartongit yms. Lasermerkintä tapahtuu optisesti, joten mitään kuluvia aineita kuten värejä, musteita tai liuottimia ei tarvita.

 

Työasemat

e-Solarmark FL ADVANCE

Teollisuuden Solaris Laser työasema pöytärakenteella. Aseman työskentelualue on 250 x 420mm / 400 x 400mm. Asemassa on automaattinen suojakotelon ohjaus ja moottorisoitu pystysuunnan säätö 200mm asti. Vakiovarusteisiin kuuluu punainen laser -osoitin jolla voi paikantaa valitun merkintäalueen. Järjestelmää ohjataan PC:llä ja sitä voidaan käyttää myös verkkotulostimena.

e-Solarmark FL BASIC

Edullinen Solaris Laser työasema pienille kappaleille ja pienille tuotantomäärille. Aseman työskentelyalue on 250 x 300mm ja pystysuunnan säätö 100mm. Vakiovarusteisiin kuuluu punainen laser -osoitin jolla voi paikantaa valitun merkintäalueen. Merkintäalue voi olla 70 x 70mm tai 100 x 100mm. Järjestelmää ohjataan kosketusnäytöllä.

e-SolarMark FL PRO

Teollisuuden itsenäinen Solaris Laser työasema suurella 500x700mm työalueella. Asemassa on automaattinen suojakotelon ohjaus ja moottorisoitu pystysuunnan säätö 400mm asti. Vakiovarusteisiin kuuluu punainen laser -osoitin jolla voi paikantaa valitun merkintäalueen. PC -järjestelmä on integroitu työaseman yhteyteen (työasema toimii verkkotulostimena).

Kuitulaserit

e – SolarMark FL kuitulaser

Lasermerkintäjärjestelmä erityyppisille metalleille ja muoveille. Laite on yksinkertainen integroida osaksi lasertyöasemaa. Jopa 100000 käyttötuntia ilman huoltoa takaa edulliset käyttökustannukset. Saatavilla 10, 20, 30 ja 50W versiona, 1064nm yag -allonpituudella (Ytterbium fiber laser).

e-SolarMark CFL -kuitulaser pakkauskalvoille

Mullistuksellinen ohuiden pakkauskalvojen merkintätapa, joka mahdollistaa vektorilaatuiset merkinnät paikallaan olevaan tai liikkuvaan tuotteeseen. Laite tuottaa erittäin siistin merkintäjäljen vaurioittamatta itse tuotetta. Jopa 100000 käyttötuntia ilman huoltoa takaa edulliset käyttökustannukset. Saatavilla 10 ja 20W versiona, 1064nm allonpituudella (Ytterbium fiber laser).

DPSS laserit

e-SolarMark DL, e-SolarMark DL-V ja e-SolarMark GDL

Valikoimassamme ovat myös DPSSL (DIODE PUMPED SOLID STATE LASER) -laserlaitteita erikoissovelluksiin. Laserit ovat saatavilla aallonpituuksilla DL 1064nm (YAG/infrared-laser), DL-V 355nm (UV-laser) ja GDL 532nm (Green laser).

eMark DL

Uusi edullinen eMark DL laser muovien ja metallien merkintään. Vektori -laatuiset merkinnät paikalla -tai liikkeessä. eMark DL laser perustuu 1064nm (DPSS DL4W Nd:YVO4) laseriin. Tulostaa 2D koodit, viivakoodit, grafiikat ym. merkinnät luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

CO2 Laserlaitteet

e-SolarMark HD, suurnopeus lasermerkintäjärjestelmä

HD -Laite on suunniteltu kestämään rankimmatkin tuotanto-olosuhteet, kuten suuret merkintämäärät, pöly, lika ja vesi. Laite kykenee myös erittäin suureen merkintänopeuteen suuren tehonsa ja suurnopeus galvojen ansiosta, jopa 150W mallit ovat valikoimassa. Erityiskohteita ovat mm. panimot ja meijerit. Laite on vesijäähdytetty ja IP65 luokiteltu.

e-SolarMark+ lasermerkintäjärjestelmä

Viimeisimmän sukupolven laserlaite. Laite on mahdollista valita joko helppokäyttöisellä 15″ kosketusnäytöllä, aakkosnumeerisella näppäimistöllä tai etäkäytettävänä versiona. SolarMark+  Laitteesta on saatavilla useita eri tehoisia versioita. Merkittävän kohteen vaatimusten mukaisesti, mm. 10, 30, 55W. Aallonpituudet 10,6 µm or 10,2 µm or 9,3 µm ja merkintä-alueet 50x50mm – 500x500mm. Encoder, Product sensor NPN/PNP, Safety Interlock, Power, Safety Shutter, Fume Extractor, Compressed Air Control; READY, MARKIN|G, FAULT; 15 configurable user Inputs/Outputs

e-SolarMark light PET lasermerkintäjärjestelmä

e-SolarMark light on suunniteltu erityisesti PET -muovien ja pakkauskalvojen merkintään. Laite tulostaa vektorilaatuiset merkinnät suurella linjanopeudella liikkuvaan tuotteeseen tai paikallaan olevaan tuotteeseen. Laite soveltuu erinomaisesti PET -muovipullojen merkintään. Laserlaitteen teho on 20W.

emark

Solaris Laser Emark tuottaa vektorilaatuiset merkinnät paikallaan olevaan tai liikkuvaan tuotteeseen. eMark on luokkansa edullisin 100 x 100mm merkintäalalla varustettu laserlaite, joka on myös yksinkertainen asentaa uusiin, sekä vanhoihin tuotantolinjoihin. Perusominaisuuksiin kuuluu mm. USB, Ethernet ja WIFI ja kehittyneet I/O liitännät.

Lisävarusteita

Solaris lasereihin on saatavilla monipuoliset lisävarusteet, jotka palvelevat joustavasti teollisuuden vaativia tarpeita. Alla on mainittuna muutamia esimerkkejä, joiden avulla saadaan monimutkaisemmatkin merkintäprosessit toteutettua.

Säteensiirtoputki, joka helpottaa asennusta ahtaissa paikoissa (e-Solarmark)

3D Laseryksikkö kaarevien pintojen tarkkaan merkintään (e-Solarmark ja e-Solarmark FL)

200mm x 200mm tai 300mm x 300mm tulostusalueen mahdollistavat linssit (e-Solarmark ja e-Solarmark FL)

– Vesijäähdytys, joka takaa todellisen IP65 luokituksen HD laserille (laser on täysin vesitiivis ilman ilmapursotusta)

– Umbilical, eli kaapelikanava ohjaimen ja laserin välissä on valittavissa 3,4,6 ja 10m pituisena (e-Solarmark)