Lasermerkintälaitteet

Lasermerkintälaitteilla nykyaikaista pakkausmerkintää

HITACHI-LASERMERKINTÄLAITteilla luotettavaa merkintää

Hitachi LM -sarjan lasermerkintälaitteemme ovat jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja merkintäjärjestelmiä, joiden alhaiset käyttökustannukset ja huoltovälit tekevät niistä yleisesti sovellettavia. Käytännöllinen muotoilu tekee CO2-lasermerkintälaitteista joustavia käyttää ja ne ovat helposti integroitavissa tuotantolinjoihin sekä ylemmän tason järjestelmiin. Hitachin koodaus- ja merkintälaitteiden kautta sinulla on pääsy maailmanlaajuiseen insinöörien, teknikoiden verkostoon ja merkintäasiantuntijoiden asiantuntijaneuvontaan.

Lasermerkintälaitteilla tuotat tarkan ja pysyvän jäljen optisesti ilman värejä, musteita tai liuottimia. Merkintä on mahdollista tehdä lähes kaikkiin tuote- ja pakkausmateriaaleihin, mukaan lukien ruostumaton teräs, alumiini, lasi, muovi- ja akryylipinnat, puu sekä pakkauskartonki. Lasermerkintälaitteet ovat helppoja asentaa ja niiden huoltoväli voi olla jopa 100 000 tuntia.

Lasermerkintälaitteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, innovatiivisuudestaan ja kilpailukykyisestä hintatasostaan. Laitteet ovat integroitavissa jo olemassa oleviin tuotantolinjoihin tai hankittavissa yksittäisinä työasemina. Kauttamme löydät laajan valikoiman Hitachin ja Telesiksen laitteita.

Lisätietoa Telesiksestä löydät virallisilta sivuilta sekä YouTube-kanavalta.