Lasermerkintälaitteet

Lasermerkintälaitteilla nykyaikaista pakkausmerkintää

HITACHI-LASERMERKINTÄLAITteilla luotettavaa merkintää

Hitachi LM -sarjan lasermerkintälaitteemme ovat jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja merkintäjärjestelmiä, joiden alhaiset käyttökustannukset ja huoltovälit tekevät niistä yleisesti sovellettavia. Käytännöllinen muotoilu tekee CO2-lasermerkintälaitteista joustavia käyttää ja ne ovat helposti integroitavissa tuotantolinjoihin sekä ylemmän tason järjestelmiin. Hitachin koodaus- ja merkintälaitteiden kautta sinulla on pääsy maailmanlaajuiseen insinöörien, teknikoiden verkostoon ja merkintäasiantuntijoiden asiantuntijaneuvontaan.

Lasermerkintälaitteilla tuotat tarkan ja pysyvän jäljen optisesti ilman värejä, musteita tai liuottimia. Merkintä on mahdollista tehdä lähes kaikkiin tuote- ja pakkausmateriaaleihin, mukaan lukien ruostumaton teräs, alumiini, lasi, muovi- ja akryylipinnat, puu sekä pakkauskartonki. Lasermerkintälaitteet ovat helppoja asentaa ja niiden huoltoväli voi olla jopa 100 000 tuntia.

Lasermerkintälaitteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, innovatiivisuudestaan ja kilpailukykyisestä hintatasostaan. Laitteet ovat integroitavissa jo olemassa oleviin tuotantolinjoihin tai hankittavissa yksittäisinä työasemina. Kauttamme löydät laajan valikoiman Hitachin ja Solaris Laserin laitteita.

Tutustu lisää tuotevalikoimaamme.

 

Työasemat

e-Solarmark FL ADVANCE

Teollisuuden Solaris Laser työasema pöytärakenteella. Aseman työskentelualue on 250 x 420mm / 400 x 400mm. Asemassa on automaattinen suojakotelon ohjaus ja moottorisoitu pystysuunnan säätö 200mm asti. Vakiovarusteisiin kuuluu punainen laser -osoitin jolla voi paikantaa valitun merkintäalueen. Järjestelmää ohjataan PC:llä ja sitä voidaan käyttää myös verkkotulostimena.

e-Solarmark FL BASIC

Edullinen Solaris Laser työasema pienille kappaleille ja pienille tuotantomäärille. Aseman työskentelyalue on 250 x 300mm ja pystysuunnan säätö 100mm. Vakiovarusteisiin kuuluu punainen laser -osoitin jolla voi paikantaa valitun merkintäalueen. Merkintäalue voi olla 70 x 70mm tai 100 x 100mm. Järjestelmää ohjataan kosketusnäytöllä.

e-SolarMark FL PRO

Teollisuuden itsenäinen Solaris Laser työasema suurella 500x700mm työalueella. Asemassa on automaattinen suojakotelon ohjaus ja moottorisoitu pystysuunnan säätö 400mm asti. Vakiovarusteisiin kuuluu punainen laser -osoitin jolla voi paikantaa valitun merkintäalueen. PC -järjestelmä on integroitu työaseman yhteyteen (työasema toimii verkkotulostimena).

Kuitulaserit

e – SolarMark FL kuitulaser

Lasermerkintäjärjestelmä erityyppisille metalleille ja muoveille. Laite on yksinkertainen integroida osaksi lasertyöasemaa. Jopa 100000 käyttötuntia ilman huoltoa takaa edulliset käyttökustannukset. Saatavilla 10, 20, 30 ja 50W versiona, 1064nm yag -allonpituudella (Ytterbium fiber laser).

e-SolarMark CFL -kuitulaser pakkauskalvoille

Mullistuksellinen ohuiden pakkauskalvojen merkintätapa, joka mahdollistaa vektorilaatuiset merkinnät paikallaan olevaan tai liikkuvaan tuotteeseen. Laite tuottaa erittäin siistin merkintäjäljen vaurioittamatta itse tuotetta. Jopa 100000 käyttötuntia ilman huoltoa takaa edulliset käyttökustannukset. Saatavilla 10 ja 20W versiona, 1064nm allonpituudella (Ytterbium fiber laser).

DPSS laserit

e-SolarMark DL, e-SolarMark DL-V ja e-SolarMark GDL

Valikoimassamme ovat myös DPSSL (DIODE PUMPED SOLID STATE LASER) -laserlaitteita erikoissovelluksiin. Laserit ovat saatavilla aallonpituuksilla DL 1064nm (YAG/infrared-laser), DL-V 355nm (UV-laser) ja GDL 532nm (Green laser).

eMark DL

Uusi edullinen eMark DL laser muovien ja metallien merkintään. Vektori -laatuiset merkinnät paikalla -tai liikkeessä. eMark DL laser perustuu 1064nm (DPSS DL4W Nd:YVO4) laseriin. Tulostaa 2D koodit, viivakoodit, grafiikat ym. merkinnät luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

CO2 Laserlaitteet

e-SolarMark HD, suurnopeus lasermerkintäjärjestelmä

HD -Laite on suunniteltu kestämään rankimmatkin tuotanto-olosuhteet, kuten suuret merkintämäärät, pöly, lika ja vesi. Laite kykenee myös erittäin suureen merkintänopeuteen suuren tehonsa ja suurnopeus galvojen ansiosta, jopa 150W mallit ovat valikoimassa. Erityiskohteita ovat mm. panimot ja meijerit. Laite on vesijäähdytetty ja IP65 luokiteltu.

e-SolarMark+ lasermerkintäjärjestelmä

Viimeisimmän sukupolven laserlaite. Laite on mahdollista valita joko helppokäyttöisellä 15″ kosketusnäytöllä, aakkosnumeerisella näppäimistöllä tai etäkäytettävänä versiona. SolarMark+  Laitteesta on saatavilla useita eri tehoisia versioita. Merkittävän kohteen vaatimusten mukaisesti, mm. 10, 30, 55W. Aallonpituudet 10,6 µm or 10,2 µm or 9,3 µm ja merkintä-alueet 50x50mm – 500x500mm. Encoder, Product sensor NPN/PNP, Safety Interlock, Power, Safety Shutter, Fume Extractor, Compressed Air Control; READY, MARKIN|G, FAULT; 15 configurable user Inputs/Outputs

e-SolarMark light PET lasermerkintäjärjestelmä

e-SolarMark light on suunniteltu erityisesti PET -muovien ja pakkauskalvojen merkintään. Laite tulostaa vektorilaatuiset merkinnät suurella linjanopeudella liikkuvaan tuotteeseen tai paikallaan olevaan tuotteeseen. Laite soveltuu erinomaisesti PET -muovipullojen merkintään. Laserlaitteen teho on 20W.

emark

Solaris Laser Emark tuottaa vektorilaatuiset merkinnät paikallaan olevaan tai liikkuvaan tuotteeseen. eMark on luokkansa edullisin 100 x 100mm merkintäalalla varustettu laserlaite, joka on myös yksinkertainen asentaa uusiin, sekä vanhoihin tuotantolinjoihin. Perusominaisuuksiin kuuluu mm. USB, Ethernet ja WIFI ja kehittyneet I/O liitännät.

Lisävarusteita

Solaris lasereihin on saatavilla monipuoliset lisävarusteet, jotka palvelevat joustavasti teollisuuden vaativia tarpeita. Alla on mainittuna muutamia esimerkkejä, joiden avulla saadaan monimutkaisemmatkin merkintäprosessit toteutettua.

Säteensiirtoputki, joka helpottaa asennusta ahtaissa paikoissa (e-Solarmark)

3D Laseryksikkö kaarevien pintojen tarkkaan merkintään (e-Solarmark ja e-Solarmark FL)

200mm x 200mm tai 300mm x 300mm tulostusalueen mahdollistavat linssit (e-Solarmark ja e-Solarmark FL)

– Vesijäähdytys, joka takaa todellisen IP65 luokituksen HD laserille (laser on täysin vesitiivis ilman ilmapursotusta)

– Umbilical, eli kaapelikanava ohjaimen ja laserin välissä on valittavissa 3,4,6 ja 10m pituisena (e-Solarmark)