Evolabel

Markkinoiden helppokäyttöisintä etiketöintiä

Evolabel-etiketöintilaitteet soveltuvat erinomaisesti pakkaavan ja valmistavan teollisuuden monenlaisten yksittäisten tuotteiden, ryhmäpakkausten ja kuormalavojen merkitsemiseen.

Evolabel-sarjasta löydät käyttäjäystävälliset sekä varmat etiköintilaitteet tarkkaan etiketin tulostamiseen ja kiinnittämiseen automatisoitujen tuotantolinjojen nopeudesta riippumatta. Pienen kokonsa ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta Evolabel on mahdollista integroida monenlaisten tuotantolinjojen ja pakkauskoneiden kanssa.

Evolabel on erittäin helppokäyttöinen ja sen vuoksi näppärä. Etikettirulla on nopea vaihtaa, jonka lisäksi tulostuspään puhdistus ja vaihto käy helposti jopa ilman työkaluja.

Linux-pohjainen ohjelmistoalusta mahdollistaa joustavat liitännät ulkoisiin järjestelmiin sekä muiden kirjoitinmerkkien (mm. Sato, Intermec, Zebra) emuloinnin. Evolabeliin sisältyy myös kätevät laajennettavat CAN-väyläpohjaiset I/O-liitännät.

Valikoimastamme löydät automaattiset Print & Apply -laitteet teollisuuden tuotantolinjoille.

Tutustu Evolabeliin virallisilla sivuilla.

Evolabel etiketöintilaitteet

Evolabel D43 lämpökirjoitin

Pienikokoinen ja helposti huollettava 4″ etiketöintilaite.Lämpöherkkiä etikettejä käytetään laajalti sovellutuksissa, joissa etiketiltä ei vaadita pitkää säilyvyysaikaa, esim. elintarviketeollisuudessa

Evolabel T43 lämpösiirtokirjoitin

4″ lämpö- lämpösiirtotulostin. Lämpösiirtotulostimia käytetään sovellutuksissa, joissa tarroilta vaaditaan pitkää säilyvyysaikaa tai ne altistuvat kovemmalle käytölle.

Evolabel T63 lämpösiirtokirjoitin

162mm leveä tulostusjälki soveltuu mainiosti tuotepakkauksien ja kuormalavojen merkitsemiseen.

Evolabel applikaattorit

Puhallusapplikaattori – Blow

Etiketin tarkka kiinnittäminen koskematta tuotetta. Soveltuu 35×35 mm – 100×100 mm kokoisille etiketeille. Nopeus jopa 3 etikettiä/sekunnissa.

Puhallus VAC applikaattori – Blow VAC

Vakuumi-ejektorin ja ilmasuuttimien yhdistelmä mahdollistaa isojen etikettien tarkan kiinnityksen. Etiketin koko jopa 150 x 100mm ja kiinnitysetäisyys 150mm.

Hihna-applikaattori – Belt

Evolabel hihna-applikaattori kiinnittää tarrat nopeasti  ja tarkasti joko päältä tai alhaalta. Imuhihna kuljettaa tarran kirjoittimelta tuotteeseen. Imuhihnan ja tuotekuljettimen sama nopeus mahdollistaa tarran erinomaisen tarkan asemoinnin myöskin kevyimpiin tuotteisiin. Applikaattorilla voidaan käsitellä etikettikokoja 30 x 30mm – 118 x 120mm.

Iskuapplikaattori – Tamp

Evolabel iskuapplikaattori kiinnittää etiketin erittäin tarkasti. Patentoidussa kiinnityslevyssä sijaitsevat integroidut vakuumi-injektorit mahdollistavat erikoisten etikettien käytön ja minimoivat paineilman kulutuksen.

e-Tamp

Pitkä iskun pituus yhdistettynä tarkka askelmoottorin ohjaukseen, mahdollistaa paitsi sivulta ja ylhäältä merkinnät eri kokoisiin laatikoita, mutta myös laatikon päätyihin (eteen/taakse) on mahdollista aplikoida.

e-Wipe

Alunperin puuteollisuuden lankkujen nopeaan merkintään kehitetty Evolabel e-wipe aplikaattori  on hyvin nopea ja se on rakennettu hyvin vaativiin olosuhteisiin. Kapasiteetti on jopa 3 tarraa sekunnissa muuttuvalla tiedolla ilman tulostusjonoa.

e-Wipe 90

The Evolabel e-Wipe 90 aplikaattori mahdollistaa nopean, tarkan ja turvallisen aplikoinnin yhdelle tai kahdelle sivulle laatikkoa. Helppokäyttöisyys ja luotettavuus tekee tästä laitteesta soveltuvaisen automatisoituun teollisuuteen ja logistiikkakeskuksiin.

e-Wipe large

The Evolabel e-Wipe large aplikaattori suunniteltu pääasiassa aplikoimaan etikettejä laatikon etu -tai takapäähän. Laite on myös hyvin käytännöllinen kulman yli sovelluksiin, jossa osa etiketistä aplikoidaan eteen ja toinen osa pyyhkäistään kulman yli laatikon päälle.

Iso kiertoapplikaattori – Wipe Large

Iso kiertoappikaattori on suunniteltu kiinnittämään isoja etikettejä tuotteen etupuolelta. Etiketin koko voi olla isoimmillaan A5 kokoa.

Lava-applikaattori – Pallet

Soveltuu yhdeltä ja kahdelta puolelta tehtävään etiketin kiinnittämiseen.