Värinauhat

Lämpösiirtonauhat / värinauhat

Valikoimissamme on kaikille kirjoitinmerkeille ja materiaaleille sopivat lämpösiirtonauhat sekä hotfoil -nauhoja joko varastolaatuisina tai asiakkaalle räätälöityinä leveyden ja pituuden mukaan. Valikoimistamme löytyvät lämpösiirtonauhat ovat kolmea peruslaatua, joiden lisäksi löytyy näistä poikkeavia erikoislaatuja.

Vahanauhat

Yleisimmin käytetyt lämpösiirtonauhat ovat vahanauhoja. Ne soveltuvat parhaiten paperitarroille, mutta antavat hyvän jäljen myös synteettisille tarramateriaaleille. Vahanauhat toimivat alhaisella kirjoituspään lämpötilalla.

Vaha/Liuotinnauhat

Tulostusjälki on tarkkaa ja mekaaninen sekä kemiallinen kestävyys on vahanauhoja parempi. Soveltuu sekä paperi-, että muovitarroille. Käytetään myös nimitystä vaha/hartsinauhat tai premium lämpösiirtonauhat.

Liuotinnauhat

Liuotinnauhat ovat parhaimmillaan synteettisten materiaalien kanssa, kuten PP ja PE. Antavat pysyvän jäljen, jolla on erinomainen kestävyys mekaanista ja kemiallista kulutusta vastaa. Niillä voidaan tulostaa mm. laitteiden tuotekilpitarroja.

Kuumapainofoliot (Hotfoil)

Kuumapainofolioita käytetään mekaanisissa painolaitteissa, joissa kuumennettu painopää polttaa värin merkattavan tuotteen pintaan. Tyypillisimpiä merkintöjä ovat päiväleimat ja erätunnukset. Folioita on useita eri tyyppejä riippuen käyttötarkoituksesta. Hotfoil lämpösiirtonauhat antavat erittäin kestävän merkinnän.