Musteet

Musteet toimitamme suoraan varastostamme. 100% yhteensopivia merkintämusteita useimpiin markkinoilla oleviin teollisiin mustesuihkukirjoittimiin, mm. seuraaviin merkkeihin: Videojet®, Imaje®, Domino®, Linx®, Willett®, Leibinger®, Citronix®, Markem®, Marsh®, Matthews®. Musteita jatkuvan kierron (CIJ), DOD- sekä High-Res -mustesuihkukirjoittimiin.

Musteet sisältävät vain ensiluokkaisia väriaineita ja raaka-aineita, jotka on suodatettu submicro – kokoon varmistaen kirjoittimien moitteettoman toiminnan. Musteet ovat 100% yhteensopivia alkuperäisten musteiden kanssa, mutta merkittävästi edullisempia.

MAKE UP, ADDITIVE, TOP UP,

Jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimissa käytettävät ohentimet vastaavat alkuperäisiä tuotteita laadussa, pakkausastioiden koossa ja toimivuudessa, mutta ovat huomattavasti alkuperäisiä edullisimpia.

CLEANER, WASH

Mustekohtaiset pesuaineet kirjoittimien huuhteluun ja pesuun saatavilla eri kokoisissa astioissa. Dpi MEK- spray on erittäin suosittu käytännöllisyytensä vuoksi. Muut tuotteet: puhdistusliinat, huuhtelupullot, puhdistusilma.

HP, COllins -ja general musteet TIJ 2.5 kasetteihin

Musteet on saatavilla mustana, värillisenä ja niin sanottuina turvaväreinä, jotka ovat luettavissa vain UV -tai IR valon alla.