Materiaalit

Toimitamme musteet ja lämpösiirtonauhat sekä muut materiaalit suoraan varastosta

Toimitamme suoraan varastostamme 100% yhteensopivia musteita ja muita tulostusmateriaaleja useimpiin markkinoilla oleviin teollisiin mustesuihkukirjoittimiin. Valikoimissamme on kaikille kirjoitinmerkeille ja materiaaleille sopivat lämpösiirtonauhat sekä hotfoil -nauhoja joko varastolaatuisina tai asiakkaalle räätälöityinä leveyden ja pituuden mukaan. Myymme sekä painamattomia että esipainettuja tarroja kaikkiin tarratulostimiin ja etiketöintilaitteisiin. Tarrat voivat olla joko rulla- tai arkkitarroja.

MUSTEET

Toimitamme suoraan varastostamme 100% yhteensopivia musteita useimpiin markkinoilla oleviin teollisiin mustesuihkukirjoittimiin, mm. seuraaviin merkkeihin: Videojet®, Imaje®, Domino®, Linx®, Willett®, Leibinger®, Citronix®, Markem®, Marsh®, Matthews®. Musteita jatkuvan kierron (CIJ), DOD- sekä High-Res -mustesuihkukirjoittimiin.

Lämpösiirtonauhat

Valikoimissamme on kaikille kirjoitinmerkeille ja materiaaleille sopivat lämpösiirtonauhat sekä hotfoil -nauhoja joko varastolaatuisina tai asiakkaalle räätälöityinä leveyden ja pituuden mukaan. Valikoimistamme löytyvät lämpösiirtonauhat ovat kolmea peruslaatua, joiden lisäksi löytyy näistä poikkeavia erikoislaatuja.

TARRAT

Myymme sekä painamattomia että esipainettuja tarroja kaikkiin tarratulostimiin ja etiketöintilaitteisiin. Tarrat voivat olla joko rulla- tai arkkitarroja.