Ajankohtaista | Merkintälaitteet ja -järjestelmät | DPI Coding

Tuotemerkintäratkaisut elintarvikealan tarpeisiin

Evolabelin tuotepakkauksien tarroituslaitteet ovat maailmanlaajuisesti elintarvikealalla käytössä. Mm. Arla Foods, Carlsberg ja L’Oréal luottavat tuotantolaitoksissaan Evolabelin innovatiivisiin tarroituslaitteisiin. Evolabel Blow Vac -applikaattori kiinnittää labelit kontaktittomasti paineilmalla elintarvikepakkauksiin sekä muihin kuluttajatuotteisiin. Evolabelin tarroituslaitteet soveltuvat erinomaisesti mm. myyntieräpakkausten eränumeroiden, ean-koodien sekä muiden merkintöjen tekemiseen.

Katso alla olevasta videosta kuinka Evolabel Blow Vac -applikaattori toimii käytännössä.

Tiflex on julkaissut uuden edistyksellisen R4 Trident tulostimen

Uusi Tiflex HRP R4 Trident -tulostin ryhmäpakkausten merkitsemistä varten, nopeampi ja edullisempi.
HRP R4 on saatavilla sivulta, päältä ja ”kallistetussa” -tilassa älykkään tulostusaseman ansiosta, jota voidaan ohjata PC: n tai tabletin kautta.

HRP R4 on suunniteltu varmistamaan ryhmäpakkausten (kartonkipakkausten) jäljitettävyys maatalouden elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja puuteollisuudessa (kuormalavojen) sektoreilla.

Kysy lisää!!

0400 253 365

info@prague.seltimil.fi

 

OLEMME MUKANA EMPACK 2017 TAPAHTUMASSA 11.-12.10.2017. TERVETULOA OSASTOLLEMME 5H37

Kansainvälinen pakkausalan ammattitapahtuma Empack 2017 kokoaa alan ammattilaiset, innovaatiot ja ratkaisut saman katon alle Messukeskuksessa 11.-12.10.2017 Osasto 5h37

Dpi Coding Oy esittelee EMPACK 2017 tapahtumassa Hitachi, Tiflex, LabelPack, Evolabel ja Hsa Systems merkintälaitteiden uutuudet pakkausteollisuuteen.

Maksuttomassa tapahtumassa luodaan katsaus pakkausalan tulevaisuuteen, tutustutaan uutuustuotteisiin ja -palveluihin, sekä inspiroidutaan ajankohtaisissa Empack Arena- ja Packaging Innovations -seminaareissa.

Samalla lipulla pääset osallistumaan myös Logistics & Distribution -tapahtumaan.

Löydä ratkaisut pakkaaviin tarpeisiisi – rekisteröidy mukaan jo tänään

 

TUOTEUUTUUS HITACHILTA : UX-T TWIN SUUTIN MUSTESUIHKU

Twin-suutin ja kaksinkertainen nopeus takaavat erinomaisen suorituskyvyn

Pakkausten jäljitettävyysvaatimukset luovat tarpeen merkitä enemmän ja enemmän tietoa, kuten parasta ennen -päivämäärän, viimeisen käyttöpäivän tai pakkauspäivän. Kalaa ja lihaa koskevat koodit, jotka sisältävät jäädytysjakson ja kalastusvyöhykkeen, ovat haaste tulostimille.

Hitachin jatkuva mustesuihkutulostin, jossa on innovatiivinen Twin-suutin, voi tulostaa useita koodirivejä jäljitettävyysvaatimusten mukaiseksi ilman tuotantolinjan monimutkaisuutta tai nopeuden pienentämistä. Twin Jet sisältää musteenkierrätysjärjestelmän, joka tarjoaa kaksi suutinta samanaikaisesti. Tulostus on erinomaisen tarkka ja nopea, joka korostaa Hitachin laatua.

Hitachi tarjoaa ainutlaatuisen musteenpisaran hallintajärjestelmän, joka varmistaa, että kaikki tiedot ovat selkeästi tulostettuja.

Molempia suuttimia voidaan käyttää itsenäisesti. Tulostusasetuksia ja erilaisia kirjasinkokoja voidaan säätää valinnaisesti. Koska käytettävissä on paljon pisteitä merkkiä kohti, on monia uusia mahdollisuuksia logojen ja fonttien suunnitteluun.

Twin Jet sopii asiakkaille, joilla on korkeat standardit monirivisessä tulostuksessa nopeilla ja monimutkaisilla koodeilla, joissa on teksti, logo ja viivakoodi. Laite sopii erinomaisesti myös osoitemerkitään postituskäytössä.

Nopea UX-sarja, jolla on helppo käytettävyys ja puhdas mustepatruunoihin perustuva toimintatapa, sopii myös maitoteollisuudelle, jossa lyhyt säilyvyysaika ja hygienian keskittyminen luovat lisäpainetta pakkausvaatimuksille.

 

Joustava 8-rivinen tulostus

UX-T kirjoittimen kaksisuuttiminen tulostuspää tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden tuottaa 8 riviä tekstiä yhdistämällä kaksi yksittäistä suutinta yhteen, kiitos kompaktin muotoilun. Lisäksi, käyttämällä Hitachin ensimmäistä markkinoilla olevaa ”INTERLACED” -tulostustekniikkaa, monirivisiä sanomia tulostetaan selkeästi ja luettavasti vähentäen edelleen virheiden aiheuttamia koodausvirheitä.

Nopea tulostus

Kaksi suutinta yhdessä kirjoituspäässä mahdollistaa kaksinkertaisen tulostusnopeuden, jolloin tulostinta on mahdollista käyttää nopeimmissakin tuotantolinjoissa, esimerkiksi postitusjärjestelmät ja panimoiden tölkki -ja pullotuslinjat. Tuloksena on korkealaatuinen tulostusjälki määrästä riippumatta.

Monipuolinen 64- pistettä korkea tulostus

Hitachin innovatiivisen suunnittelun ansiosta kirjoitin tuottaa nykyisin 64 pystysuuntaista pistettä, joka mahdollistaa suuret lihavoidut merkit. Tämän takia UX-Twin tulostin sopii erinomaisesti yrityslogoille, UL-merkille tai muulle kuviolle, joka on mahdotonta perinteiselle tulostuspäälle.

Suuttimien yhteenliittäminen

Uusi kaksisuutintulostin tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon ominaisuuden sovittaa molemmat suuttimet yhteen. Tämä mahdollistaa merkit ja logot, jotka ovat suurempia ja näyttävämpiä kuin koskaan, verrattuna yhdellä suuttimella tulostettuun. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun tunnistusta tarvitaan pidemmällä etäisyydellä tuotteesta.

Kuvahaun tulos haulle hitachi twin nozzle

DPI CODING OY OSALLISTUU EMPACK MESSUILLE 7.-8.Lokakuuta 2015 helsingin messukeskuksessa. TERVETULOA OSASTOLLEMME 3E20

DPI CODING OY OSALLISTUU EMPACK MESSUILLE 7.-8.Lokakuuta 2015

 

Esittelemme seuraavia tuotteita: Uudet Hitachi UX sarjan kirjoittimet, Tiflex kirjoittimet, Autolabel etiketöintilaitteet, Hsa systems merkintälaitteet, Solaris laser laitteet ym. 

Tervetuloa keskustelemaan uusista tuotteista ja innovaatioista osastollemme 3E20

Dpi Coding Oy on mukana EMPACK messuilla Helsingissä 19 – 20 Marraskuuta 2014

Dpi Coding Oy on mukana EMPACK messuilla 19 – 20 Marraskuuta 2014. Tervetuloa osastollemme 6k48 

– Hitachi mustesuihkukirjoittimet   –  Solaris laser – Autolabel automaattiset etiketöintilaitteet

– Hsa Systems kirjoittimet   –  Lämpö-/lämpösiirtokirjoittimet TSC, Zebra, Intermec, Toshiba, Datamac ja Sato tarratulostimet sekä niiden varaosat

e-Mark Eco laser on julkaistu

e-Mark Eco laser on julkaistu. Dpi Coding Oy tuo markkinoille edullisimman todelliseen vektorigrafiikkaan kykenevän lasermerkintälaitteen. e-Mark Eco tuottaa vektorilaatuista jälkeä useisiin eri materiaaleihin. Rajoittamaton määrä tekstiä, logoja, viivakoodeja, 2D-koodeja, päivämääriä, aikaa ja eräkoodeja.

– Merkintäala 35mm x 35mm paikalla olevaan tuotteeseen

– Merkintäala 100mm x 35mm liikkuvaan tuotteeseen

– Laserlähteen käyttöikä jopa 45000h (eli jopa 10v 8h/vrk käyttöä)

– Monipuoliset liitännät TCP / IP LAN ( Ethernet ), RS232 ja PLC kommunikointi

Kysy tarjous!!

 

e-Mark Eco

 

Dpi Coding Oy on mukana PacTec messuilla 3.-5.9.2013 osastolla 6b79

PacTec on pakkausalan vuoden 2013 merkittävin tapahtuma Itämeren alueella. Perinteikkäät ammattimessut järjestetään vuonna 2013 jo 13. kerran. PacTecin kävijät ovat pakkaamisen ja materiaalinkäsittelyn suunnittelusta, tuotannosta, hankinnoista, käytöstä, kierrätyksestä ja myynnistä vastaavia päättäjiä, käyttäjiä, suunnittelijoita ja viranomaisia.

Dpi Coding Oy esittelee messuilla mm. Hitachi mustesuihkujärjestelmän, Autolabel Print & apply tuotteet, Hsa Systems korkearesoluutiotulostimet, Solaris laserlaitteet ym.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme osastolla 6b79 

CE-merkintä tulee pakolliseksi rakennustuotteissa kesällä 2013

CE-merkintä rakennustuotteille tulee pakolliseksi 1.7.2013. CE-merkintään tähtäävät toimenpiteet kannattaa käynnistää välittömästi, jos niitä ei ole jo aloitettu.

Rakennustuotteen CE-merkintä kertoo ostajalle jokaisessa EU-maassa samalla tavalla tuotteen ominaisuudet, vaikkapa rakenteellisen sahatavaran lujuuden. Tuotteista halutaan vertailukelpoiset keskenään eri maissa. Hanke tähtää siis kaupan vapautumiseen: rakennustuotteet voivat liikkua aiempaa sutjakammin EU:n sisällä, kun testauksia ja sertifiointeja ei tarvitse tehdä jokaisessa jäsenmaassa erikseen. lisätietoa aiheesta

Onhan CE-merkintänne kunnossa?