Ajankohtaista | Merkintälaitteet ja -järjestelmät | DPI Coding

Dpi Coding Oy on nyt Telesis-lasereiden ja PINSTAMP®-järjestelmien virallinen maahantuoja Suomessa

Olemme nyt Telesis-lasereiden ja PINSTAMP®-järjestelmien virallinen maahantuoja Suomessa. Jatkossa löydät kauttamme kaikki alansa johtavat lasermerkkaimet ja -pistekynäjärjestelmät.

Telesis on alansa Pioneeri

Telesis PINSTAMP® -järjestelmät ovat alansa johtavaa standardia, ja uusia mullistavia tuotteita lanseerataan jatkuvasti. Telesiksen kuitu-, UV-, vihreä- ja CO2-lasermerkkaimet tuovat markkinoille uutta teknologiaa, kun taas merkin konenäköjärjestelmät ja kosketusnäyttöohjaimet rikkovat alan normeja ja ylittävät asiakkaiden odotukset.

Kestävä ja luotettava

Telesis-laitteet on rakennettu kestämään. Lasermerkkaimet ja -pistekynäjärjestelmät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät vaativienkin ympäristöjen haasteet. Laadukkaat laserlähteet, jauhemaalatut metallit, vaurioitumattomat näytöt ja tukevat rakenteet ovat vain joitain osia yhtälöstä, jotka vähentävät ongelmia sekä lisäävät tehokkuutta.

Laajin valikoima

Tarvitsetpa sitten käyttövalmiin PINSTAMP®-pintamerkkaimen tai räätälöidyn integroidun laserjärjestelmän, Telesisin tuotevalikoima ja asiantuntemus vastaavat tarpeisiisi. Lisäksi kaikkien merkintälaitteiden käyttäminen samalla patentoidulla MERLIN®-ohjelmistolla vähentää työntekijöiden koulutuksen tarvetta.

Me Dpi Coding Oy:llä autamme valitsemaan teille parhaiten soveltuvan Telesis-järjestelmän.

 

Esa Ek
+358 40 025 3365
esa@dpicoding.fi

Aksuleiden ja DPI Codingin yhteistyö laajentaa mahdollisuuksia

Teknologia-alalla toimivien Aksuleiden ja DPI Codingin yhteistyö mahdollistaa kokonaisvaltaisen projektin tilaamisen yhden katon alta.

Aksulit on RFID- ja viivakooditeknologioita hyödyntävien järjestelmien kehittämiseen erikoistunut järjestelmäintegraattori. Samassa kiinteistössä toimiva DPI Coding tarjoaa merkintälaitteita ja  -järjestelmiä, kuten mustesuihkuja, etiketöintiä ja laserlaitteita pakkaavan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Yritykset päätyivät tekemään yhteistyötä keskusteltuaan projekteistaan ja huomattuaan, miten yritysten toiminnot voisivat tukea toisiaan.

“Olemme seinänaapureita täällä Jyväskylässä ja toimimme samoilla teollisuuden aloilla. Meiltä on puuttunut jo pidempään merkintäosaaminen ja olemmekin jo pidempään etsineet kumppania, jonka kanssa tämä osa-alue toteutuisi helposti ja ammattitaitoisesti. DPI Codingilla on hyvä tekemisen meininki”, kertoo Aksuleiden myyntipäällikkö Joonas Puoliväli.

DPI Codingin myyntijohtaja Esa Ek nimeää Aksuleiden vahvuudeksi dynaamisen ja ammattitaitoisen tiimin, joka toimii asiakaslähtöisesti. Asiakaslähtöisyys on keskiössä myös yritysten tekemässä yhteistyössä – Aksulit ja DPI Coding haluavat tarjota asiakkaalle kokonaisratkaisun sen sijaan, että palvelun osia täytyisi ostaa erikseen useammasta yrityksestä.

Yhteistyö mahdollistaa laajemman palvelun asiakkaalle

“Koska olemme naapureita, näemme päivittäin ja yhteistyöstä on rakentunut luotettavaa sekä sujuvaa. Olemme jo tehneet yhteisiä projekteja ja haluamme toteuttaa niitä lisää koko Suomen alueella”, Ek ja Puoliväli kertovat.

Aksulit ja DPI Coding voivat yhteistyön ansiosta toteuttaa erilaisia projekteja, joilla asiakas saa täysin omiin tarpeisiinsa räätälöidyn ratkaisun. Yksi jo toteutetuista yhteistyöprojekteista koski uusien tarra-applikaattoreiden hankintaa tuotantolinjaa varten. Asiakas tarvitsi myös RFID-tunnistetarrat tarra-applikaattoreihin ja yhteistyön ansiosta kokonaistoimitus järjestyi saman katon alta.

“Yksinkertaisimmillaan pystymme DPI Codingin puolelta toteuttamaan esimerkiksi elintarviketuotteen merkinnän ja Aksulit hoitaa merkinnän luennan. RFID-tekniikka auttaa asiakasta pysymään mukana teknologian muutoksissa”, Ek kertoo.

RFID (radio frequency identification) eli etätunnistus on tekniikka, jota käytetään kappaleiden tunnistamisessa. RFID-tekniikka soveltuu hyvin kohteisiin, joissa tunnistaminen halutaan tehdä automaattisesti.

“RFID-teknologiaa hyödyntävissä järjestelmissä suurin haaste on usein RFID-tunnisteen kiinnitys ja siihen kuluva aika. DPI Codingin tarjoama palvelu ratkaisee tämän ongelman”, Puoliväli jatkaa.

Yhteistyön ansiosta yritykset pystyvät tarjoamaan parempaa palvelua ja toimittamaan kaikki laitteet ja järjestelmät esimerkiksi tehdasympäristöön.

“Yhteistyömme ansiosta asiakkaamme saa hallitumman toteutuksen ja varmasti toimivan lopputuloksen, koska kaikki saadaan tehtyä ja testattua valmiiksi samassa hallissa. Pystymme myös tarvittaessa demoamaan yhteistyömme mahdollisuuksia asiakkaalle käytännössä”, Ek ja Puoliväli kertovat.

Jäljitettävyyden merkitys korostuu jatkuvasti

“Suomesta ei löydy montaa vastaavanlaista palveluntarjoajaa tai näin tiivistä yhteistyötä”, Puoliväli ja Ek toteavat.

Aksulit ja DPI Coding haluavat yhteistyönsä kautta tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua ja sitoutua kehittämään asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut. Jäljitettävyyden merkitys korostuu jatkuvasti ja tulevaisuudessa jäljitettävyys ei ole enää lisäarvoa tuottava palvelu, vaan enemmänkin oletusarvo.

“Joillain aloilla RFID-tunnisteet ovat jo pakollisia, sillä ne edistävät jäljitettävyyttä. Jäljitettävyyden ja laadun seurannan kysyntä lisääntyy jatkuvasti ja siksi uskomme, että tällaiselle yritystemme tuottamalle yhteistyöpalvelulle on tarvetta”, Ek ja Puoliväli kertovat.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja katsotaan millaisen palvelun Aksulit ja DPI Coding voisivat toteuttaa yrityksellesi.

Esa Ek
+358 40 025 3365
esa@dpicoding.fi

Joonas Puoliväli
+358 40 842 0380
joonas.puolivali@aksulit.com

 

       

Tiedote on julkaistu alunperin Aksuleiden tiedotuskanavissa ja LinkedIn-sivulla.

Tuotemerkintäratkaisut elintarvikealan tarpeisiin

Evolabelin tuotepakkauksien tarroituslaitteet ovat maailmanlaajuisesti elintarvikealalla käytössä. Mm. Arla Foods, Carlsberg ja L’Oréal luottavat tuotantolaitoksissaan Evolabelin innovatiivisiin tarroituslaitteisiin. Evolabel Blow Vac -applikaattori kiinnittää labelit kontaktittomasti paineilmalla elintarvikepakkauksiin sekä muihin kuluttajatuotteisiin. Evolabelin tarroituslaitteet soveltuvat erinomaisesti mm. myyntieräpakkausten eränumeroiden, ean-koodien sekä muiden merkintöjen tekemiseen.

Katso alla olevasta videosta kuinka Evolabel Blow Vac -applikaattori toimii käytännössä.

Tiflex on julkaissut uuden edistyksellisen R4 Trident tulostimen

Uusi Tiflex HRP R4 Trident -tulostin ryhmäpakkausten merkitsemistä varten, nopeampi ja edullisempi.
HRP R4 on saatavilla sivulta, päältä ja ”kallistetussa” -tilassa älykkään tulostusaseman ansiosta, jota voidaan ohjata PC: n tai tabletin kautta.

HRP R4 on suunniteltu varmistamaan ryhmäpakkausten (kartonkipakkausten) jäljitettävyys maatalouden elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja puuteollisuudessa (kuormalavojen) sektoreilla.

Kysy lisää!!

0400 253 365

info@prague.seltimil.fi

 

OLEMME MUKANA EMPACK 2017 TAPAHTUMASSA 11.-12.10.2017. TERVETULOA OSASTOLLEMME 5H37

Kansainvälinen pakkausalan ammattitapahtuma Empack 2017 kokoaa alan ammattilaiset, innovaatiot ja ratkaisut saman katon alle Messukeskuksessa 11.-12.10.2017 Osasto 5h37

Dpi Coding Oy esittelee EMPACK 2017 tapahtumassa Hitachi, Tiflex, LabelPack, Evolabel ja Hsa Systems merkintälaitteiden uutuudet pakkausteollisuuteen.

Maksuttomassa tapahtumassa luodaan katsaus pakkausalan tulevaisuuteen, tutustutaan uutuustuotteisiin ja -palveluihin, sekä inspiroidutaan ajankohtaisissa Empack Arena- ja Packaging Innovations -seminaareissa.

Samalla lipulla pääset osallistumaan myös Logistics & Distribution -tapahtumaan.

Löydä ratkaisut pakkaaviin tarpeisiisi – rekisteröidy mukaan jo tänään

 

TUOTEUUTUUS HITACHILTA : UX-T TWIN SUUTIN MUSTESUIHKU

Twin-suutin ja kaksinkertainen nopeus takaavat erinomaisen suorituskyvyn

Pakkausten jäljitettävyysvaatimukset luovat tarpeen merkitä enemmän ja enemmän tietoa, kuten parasta ennen -päivämäärän, viimeisen käyttöpäivän tai pakkauspäivän. Kalaa ja lihaa koskevat koodit, jotka sisältävät jäädytysjakson ja kalastusvyöhykkeen, ovat haaste tulostimille.

Hitachin jatkuva mustesuihkutulostin, jossa on innovatiivinen Twin-suutin, voi tulostaa useita koodirivejä jäljitettävyysvaatimusten mukaiseksi ilman tuotantolinjan monimutkaisuutta tai nopeuden pienentämistä. Twin Jet sisältää musteenkierrätysjärjestelmän, joka tarjoaa kaksi suutinta samanaikaisesti. Tulostus on erinomaisen tarkka ja nopea, joka korostaa Hitachin laatua.

Hitachi tarjoaa ainutlaatuisen musteenpisaran hallintajärjestelmän, joka varmistaa, että kaikki tiedot ovat selkeästi tulostettuja.

Molempia suuttimia voidaan käyttää itsenäisesti. Tulostusasetuksia ja erilaisia kirjasinkokoja voidaan säätää valinnaisesti. Koska käytettävissä on paljon pisteitä merkkiä kohti, on monia uusia mahdollisuuksia logojen ja fonttien suunnitteluun.

Twin Jet sopii asiakkaille, joilla on korkeat standardit monirivisessä tulostuksessa nopeilla ja monimutkaisilla koodeilla, joissa on teksti, logo ja viivakoodi. Laite sopii erinomaisesti myös osoitemerkitään postituskäytössä.

Nopea UX-sarja, jolla on helppo käytettävyys ja puhdas mustepatruunoihin perustuva toimintatapa, sopii myös maitoteollisuudelle, jossa lyhyt säilyvyysaika ja hygienian keskittyminen luovat lisäpainetta pakkausvaatimuksille.

 

Joustava 8-rivinen tulostus

UX-T kirjoittimen kaksisuuttiminen tulostuspää tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden tuottaa 8 riviä tekstiä yhdistämällä kaksi yksittäistä suutinta yhteen, kiitos kompaktin muotoilun. Lisäksi, käyttämällä Hitachin ensimmäistä markkinoilla olevaa ”INTERLACED” -tulostustekniikkaa, monirivisiä sanomia tulostetaan selkeästi ja luettavasti vähentäen edelleen virheiden aiheuttamia koodausvirheitä.

Nopea tulostus

Kaksi suutinta yhdessä kirjoituspäässä mahdollistaa kaksinkertaisen tulostusnopeuden, jolloin tulostinta on mahdollista käyttää nopeimmissakin tuotantolinjoissa, esimerkiksi postitusjärjestelmät ja panimoiden tölkki -ja pullotuslinjat. Tuloksena on korkealaatuinen tulostusjälki määrästä riippumatta.

Monipuolinen 64- pistettä korkea tulostus

Hitachin innovatiivisen suunnittelun ansiosta kirjoitin tuottaa nykyisin 64 pystysuuntaista pistettä, joka mahdollistaa suuret lihavoidut merkit. Tämän takia UX-Twin tulostin sopii erinomaisesti yrityslogoille, UL-merkille tai muulle kuviolle, joka on mahdotonta perinteiselle tulostuspäälle.

Suuttimien yhteenliittäminen

Uusi kaksisuutintulostin tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon ominaisuuden sovittaa molemmat suuttimet yhteen. Tämä mahdollistaa merkit ja logot, jotka ovat suurempia ja näyttävämpiä kuin koskaan, verrattuna yhdellä suuttimella tulostettuun. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun tunnistusta tarvitaan pidemmällä etäisyydellä tuotteesta.

Kuvahaun tulos haulle hitachi twin nozzle

DPI CODING OY OSALLISTUU EMPACK MESSUILLE 7.-8.Lokakuuta 2015 helsingin messukeskuksessa. TERVETULOA OSASTOLLEMME 3E20

DPI CODING OY OSALLISTUU EMPACK MESSUILLE 7.-8.Lokakuuta 2015

 

Esittelemme seuraavia tuotteita: Uudet Hitachi UX sarjan kirjoittimet, Tiflex kirjoittimet, Autolabel etiketöintilaitteet, Hsa systems merkintälaitteet, Solaris laser laitteet ym. 

Tervetuloa keskustelemaan uusista tuotteista ja innovaatioista osastollemme 3E20

Dpi Coding Oy on mukana EMPACK messuilla Helsingissä 19 – 20 Marraskuuta 2014

Dpi Coding Oy on mukana EMPACK messuilla 19 – 20 Marraskuuta 2014. Tervetuloa osastollemme 6k48 

– Hitachi mustesuihkukirjoittimet   –  Solaris laser – Autolabel automaattiset etiketöintilaitteet

– Hsa Systems kirjoittimet   –  Lämpö-/lämpösiirtokirjoittimet TSC, Zebra, Intermec, Toshiba, Datamac ja Sato tarratulostimet sekä niiden varaosat

e-Mark Eco laser on julkaistu

e-Mark Eco laser on julkaistu. Dpi Coding Oy tuo markkinoille edullisimman todelliseen vektorigrafiikkaan kykenevän lasermerkintälaitteen. e-Mark Eco tuottaa vektorilaatuista jälkeä useisiin eri materiaaleihin. Rajoittamaton määrä tekstiä, logoja, viivakoodeja, 2D-koodeja, päivämääriä, aikaa ja eräkoodeja.

– Merkintäala 35mm x 35mm paikalla olevaan tuotteeseen

– Merkintäala 100mm x 35mm liikkuvaan tuotteeseen

– Laserlähteen käyttöikä jopa 45000h (eli jopa 10v 8h/vrk käyttöä)

– Monipuoliset liitännät TCP / IP LAN ( Ethernet ), RS232 ja PLC kommunikointi

Kysy tarjous!!

 

e-Mark Eco